Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2009

Ψαρονέφρι Γεμιστό

Υλικά
  • Ψαρονέφρι ( ζητάμε από τον χασάπη να μας το ανοίξει και να το χτυπήσει)
  • Σάλτσα πέστο
  • Χαλούμι
  • Ντομάτα
  • Αλάτι, πιπέρι
Για την σάλτα
  • 1/2 κρέμα γάλακτος
  • 3 κουταλάκια μουστάρδα
  • κόκους ροζ πιπεριού
Εκτέλεση

Ανοίγουμε το ψαρονέφρι, αλατοπιπερώνουμε, αλείφουμε με σάλτσα πέστο και στο κέντρο βάζουμε κομματάκια ντομάτας και κομματάκια χαλούμι.
Το τυλίγουμε σε ρολό και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες. Το αλείφουμε απ' έξω με λίγο λάδι και το βάζουμε σε ένα ταψάκι με λίγο νεράκι μέσα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου στον αέρα μέχρι να ροδοκοκκινίσει!!
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις πάρει βράση προσθέτουμε την μουστάρδα και τους κόκους του πιπεριού. Αφήνουμε να δέσει λίγο.
Κόβουμε το έτοιμο ψαρονέφρι σε ροδέλες και περιχύνουμε με την σάλτσα!!
Μπορούμε να συνοδέψουμε με ρυζάκι ή πουρέ!!


Y.Γ. Ιφιγένεια σε ευχαριστώ πολύ για την συνταγούλα..είναι πεντανόστιμη!!

1 σχόλιο:

  1. Κατερίνα, μου ανοιξες την όρεξη!!! Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε!!! Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή