Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Σπετσοφάι

Υλικά
  • 2 φρέσκιες ντομάτες
  • 2 λουκάνικα χωριάτικα
  • 2 κίτρινες πιπεριές
  • 2 πράσινες πιπεριές
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 2 πορτοκαλί πιπεριές
  • 250γρ. χυμό ντομάτας
  • 2 κρεμμύδια
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κουταλάκι νοστιμιά Maggie
  • Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομμάτια και τα τηγανίζουμε. Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες και τις πιπεριές σε μπαστουνάκια. Ζεσταίνουμε μια μεγάλη κατσαρόλα, ρίχνουμε λάδι και σοτάρουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια. Ρίχνουμε την ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι και αφού κόψουμε την ντομάτα σε κομματάκια, την ρίχνουμε μαζί με τον χυμό και τη νοστιμιά. Τα αφήνουμε να βράσουν 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα λουκάνικα για 4-5 λεπτά ακόμα.

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟ.ΤΕΛΕΙΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗΣΟΥ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή