Υλικά
- 4 αυγά
- 1 γιαούρτι
- 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζαμπόν ψιλοκομμένο (περίπου 300γρ)
- 2 φλυτζάνια του τσαγιού τυρί τριμμένο (τύπου regato)
- 1/2 κούπα ηλιέλαιο
- 2 κούπες του τσαγιού αλέυρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κουταλάκι baking
- 1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1/2 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
Ανακατεύουμε σε ένα δοχείο με ένα κουτάλι αρχικά το αλέύρι, το baking, το ηλιέλαιο, τα αυγά και το γιαούρτι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί, το ζαμπόν και τις πιπεριές. Τοποθετούμε το μείγμα σε μία φόρμα για κέικ αφού πρώτα την έχουμε αλέιψει καλά με ηλιέλαιο. Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου. Από φούρνο σε φούρνο ο χρόνος μπορεί να διαφέρει. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το κέικ μας να ροδίσει. Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει πριν σερβίρουμε.
Ομολογουμένως δε μπορώ να αντισταθώ.....
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή επιτυχία σε όσους προσπαθήσουν να το φτιάξουν...θα μεινουν πολύ ευχαριστημενοι....
Ειναι εγγύηση...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔέχομαι παραγγελίες! :p
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφή